Casual Gold er et personligt ejet firma.

CVR- nummer: 35 78 00 41

Etableringsår: 2021

Adresse: 
Edwin Rahrs Vej 32, 28C
8220 Brabrand
Danmark

Telefonnummer: +45 28 59 72 92
E-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk

Bankforbindelse: Danske Bank (Business One) – Konto: 3409 13733600 – IBAN: DK02 3000 0013 7336 00 – Swift: DABADKK

Udstilling af varer på netbutikken er ikke et tilbud, men en opfordring til at gøre tilbud. Der er først indgået en bindende aftale, når du modtager en ordrebekræftelse. 

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr.
fra den 1. marts 2024

I forbindelse med Nationalbankens hjemkaldelse af 1.000-kronesedlerne valgte erhvervsministeren at fremsætte forslag om, at kontantforbudsgrænsen skal nedsættes til 15.000 kroner.
 
Formålet er, ifølge erhvervsministeren, at styrke værnet mod hvidvask gennem erhvervslivet, herunder navnlig gennem detailhandlen.
 
Det er erhvervsministeren forventning, at navnlig detailhandlende med varer med høj værdi vil være i forhøjet risiko for at blive misbrugt til hvidvask af penge og ved at nedsætte forbuddet til 15.000 kr. forventer ministeren, at man kan mindske risikoen for at 1.000-kronesedler, der er forbundet med kriminel aktivitet, bliver sat i cirkulation i detailhandelen.
 
Det betyder de nye regler
 
 • Fra og med fredag den 1. marts 2024 vil det være ulovligt at modtage mere end 14.999,50 kr. i kontanter, hvad enten betalingen sker på én gang eller som flere betalinger, der er eller ser ud til at være indbyrdes forbundet.
 • Det er lovligt at udbetale mere end 14.999,50 kr. i kontanter til privatpersoner.
 • Overtrædelse af kontantforbuddet i hvidvaskloven straffes med bøde, der for hver lovovertrædelse som udgangspunkt udgør 25 % af det beløb over beløbsgrænsen, der er modtaget, dog mindst 10.000 kr. pr. overtrædelse.
 
Forslaget blev vedtaget af Folketinget den 22. februar 2024 og træder i kraft den 1. marts 2024.
 
 • 1. Bestilling
 • 2. Priser
 • 3. Prisgaranti
 • 4. Sikkerhed
 • 5. Betaling
 • 6. Leveringsbetingelser & fragt
 • 7. Leveringstider
 • 8. Ombytningsret
 • 9. Fortrydelsesret
 • 10. Reklamationsret
 • 11. Nyhedsbrev
 • 12. Generelle oplysninger om Houmann.dk
 • 13. Cookies og persondata politik
 • 14. Ansvarsfraskrivelse & forbehold

 

1. BESTILLING PÅ CASUAL-GOLD.COM

En juridisk bindende aftale mellem dig og Casual-gold.com er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Casual-gold.com berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på casual-gold.com, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Casual-gold.com.

 

GUIDE: SÅDAN FORETAGER DU ET KØB PÅ CASUAL-GOLD.COM

Hos Casual-gold.com har vi gjort vores bedste, for at det skal være så nemt som muligt at søge rundt i vores varer, finde, sammenligne og bestille de varer der falder bedst i smag. Her er en kort instruktion i hvordan et køb kan forløbe på  Casual-gold.com.

 1. Søg efter det eller de varer som du ønsker. På vores webshops er varerne delt ind i grupper, så det er nemt at finde det man leder efter.
 2. Når du finder en varer du kan lide, har du mulighed for at trykke på ”Info” for at læse flere detaljer om den. Her ser du også vores forventet leveringstid på varen.
 3. Er varen en du gerne vil købe eller gemme til senere sammenligning, kan det ligges i din personlige indkøbs kurv ved at trykke ”Køb” – og du kan herefter kikke videre. Du køber ikke noget før du har udfyldt navn, adresse og har accepteret vores betingelser.
 4. Når du er færdig med at kikke på vores mange dejlige varer kan du se indholdet i din personlige ”Indkøbskurv” ved at klikke på den oppe til højre i shoppen.
 5. Nu har du en oversigt over de varer du har udvalgt og her er mulighed for at sammenligne og igen læse nærmere om de enkelte varer – evt. fjerne eller tilføje flere.
 6. Når du er tilfreds med det du har fundet vælg så ”Gå til bestilling”.
 7. Indtast dit navn og adresse, så vi kan sende dig varerne.
 8. Skal pakken leveres et andet sted end faktureringsadressen – f.eks. dit arbejde, for at undgå at skulle hente pakken på posthuset – så sæt hak i feltet med ”alternativ adresse” og udfyld navn og adresse på den alternative adresse, hvor du ønsker pakken leveret på. Tryk herefter ”Videre”.
 9. Du skal du nu vælge Betalingsmetode og Forsendelsesmetode. Vælg herefter “Videre”.
 10. Du får nu en oversigt over dine køb samt den samlede pris. Bemærk at Casual-gold.com ikke ligger gebyr på dine køb og du kan altid vælge gratis levering.
 11. Du bliver nu bedt om at læse og acceptere vores forretningsbetingelser – de samme du finder herunder. Vores forretningsbetingelser åbner i en ny fane og kan du acceptere disse, går du en fane tilbage og vælger “Godkend ordre”
 12. Kreditkortoplysninger indtastes og vælg “Godkend”.

Alle dine kreditkort oplysninger bliver kun sendt til PBS /NETS via en sikker og krypteret SLL forbindelse. Casual-gold.com og deres medarbejdere vil aldrig kunne se dine kort informationer og vi vil heller aldrig kunne hæve større beløb end du har accepteret.

Du ser nu en midlertidig ordrebekræftelse, som vi anbefaler du gemmer eller printer ud – en kopi sendes med det samme til den email konto du har opgivet ved bestillingen. Casual-gold.com bekræfter endeligt din bestilling hurtigst indenfor de næste 24 timer, med en endelig indikation om vores forventet leveringstid, dog kan vil du opleve med varer der ligger på eget lager og vi kan sende på første hverdag efter bestilling, ikke vil blive bekræftet, men bare afsendt. Når varen sendes af sted modtager du endnu en e-mail om at varen er på vej, sammen med et trackingnummer, med en vejledning om hvordan du kan følge varen på sin vej. Den endelige faktura fremsendes sammen med varen.
MODTAGER DU IKKE DISSE MAILS, SÅ VENLIGST CHECK DIT SPAMFILTER, DA VI OPLEVER AT EN DEL KUNDER FINDE DEM DER!

Når min bestilling er gennemført – kan jeg så nå at tilføje flere varer til samme ordre? Nej, men du kan i næste ordre, i ”bemærkningsfeltet”, skrive at denne ordre skal sendes sammen med din tidligere ordre – oplys venligst ordrenummer

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget ved vores varer – eller finder du ikke lige det du søger i vores webshops, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til vores kundeservice alle dage mellem kl. 09.00 og kl. 18.00 eller sende os en mail på info@casualgold.dk. Vi bestræber os på at svare alle mails indenfor 24 timer.

2. PRISER

Priserne på Casual-gold.com er oplyst inklusiv 25% dansk moms og afgifter. Priserne på Casual-gold.com er ved levering i EU-lande inklusiv 25% moms og afgifter. Casual-gold.com er ikke ansvarlig for eventuelle lokale told og afgifter på vores varer.

3. PRISGARANTI

Hos Casual-gold.com vil vi altid sikre vores kunder får den bedste handel og dermed de bedste priser. Så finder du den samme varer til en billigere pris i en anden butik, så matcher Casual-gold.com gerne denne pris.

De eneste krav vi har til denne prisgaranti er at varen du finder, er fra en Dansk detailbutik eller internetbutik, der er underlagt samme danske regler for moms, told og forbrugerbeskyttelse, som Casual-gold.com er underlagt.
Varen skal have nøjagtig samme design, producent, kvalitet, størrelse og lødighed. Prisgarantien gælder kun for reelt tilgængelige varer og gælder dermed ikke kø-tilbud, begrænsede antal/tid, lagertilbud eller tilbud der kræver medlemskab af en indkøbsforening eller nogen form for specielbetaling for at få adgang til tilbuddet.

Vores prisgaranti gælder op til 8 dage efter dit køb og det eneste du skal gøre, er at kontakte vores kundeservice med et link, skærmprint, annonceudklip eller anden form for håndgribelig bevis på prisen.

Er du i tvivl om den pris du har set, vil blive accepteret – så send den endelig ind, da alle henvendelser vil blive taget alvorligt!

4. SIKKERHED

Casual-gold.com bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem din Internetbrowser og betalingsserveren i vores tilfælde NETS / PBS. Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektroniskhandel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

5. BETALING

På Casual-gold.com kan du betale med de mest almindelige danske og internationale betalingskort, som Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, PayPal m.m. Vi tager ikke kortgebyrer. Det er også muligt at betale via en bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Køb nu, betal senere med Viabill
ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling.

Casual-gold.com hæver først beløbet på din konto, når vi sender varerne. Ved betaling med MasterCard, Eurocard eller Diners kommer dit køb automatisk til at figurere på dit næste kontoudtog fra kortudstederen – på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort. Betaler du med et debetkort, skal du sørger for at dækning for beløbet, står til rådighed på kontoen til vi trækker vores betaling – dvs til vi når vi sender. Casual-gold.com kan aldrig trække et større beløb end det, du har godkendt ved købet, men vi kan godt ændre beløbet ned.

Er der ikke dækning på kortet når vi har dine varer klar til afsendelse og dermed trækker betalingen, så vil varerne blive stoppet hos transportøren og returneret. Vores kunde service vil kontakte dig, for at finde løsningen på problemet.

Når du bruger betalingskort Casual-gold.com er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, hvis du ikke har modtaget varen. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/PBS, der kan læse dem. Hverken Casual-gold.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

ALLE FORSØG PÅ MISBRUG AF KREDITKORT ELLER ANDET FORSØG PÅ SVINDEL MOD CASUAL-GOLD.COM VIL BLIVE POLITIMELDT.

6. LEVERINGSBETINGELSER & FRAGT

På Casual-gold.com kan du, på alle bestillinger, vælge din ordre frit leveret til hele verden.

7. LEVERINGSTIDER

Vi bestræber os på at få alle lagervarer afsendt, samme dag, som vi modtager bestillingen. Danmark: ca. 2-4 hverdage Sverige & Norge: ca. 4-7 hverdage Øvrige EU, Island, Færøerne & Grønland: ca. 5-10 hverdage

Leveringstiderne kan variere fra land til land og er gældende fra Casual-gold.com har overgivet bestillingen til transportøren.

8. OMBYTNINGSRET

Hos Casual-gold.com ser vi gerne at det vi levere til vores kunder er 100% tilfredsstillende, er det ikke det, så fortvivl ikke! Når du køber noget hos Casual-gold.com, så har du altid minimum 14 dage fra købsdato til at bytte eller levere tilbage og dine penge kan du altid få igen. 

Er tiden løbet fra dig og de 14 dage er overskredet, men varen stadig er ubrugt og i ny stand, og du har fortrudt dit køb, så kontakt vores kundeservice, så finder vi helt sikkert en løsning, som gør dig glad.

Hvad med fragten?
Du står selv for udgiften og ansvaret for returneringen. Vi mener at almindelig brevpost er sikker nok til varer med værdi under 500,- kr., men ønsker du kvittering for at vi har modtaget den og sikkerhed for at få erstatning, hvis varen forsvinder undervejs, anbefaler vi at du returnere med pakkepost eller som anbefalet post. 

Hvad skal med retur?
Når du returnerer noget købt hos Casual-gold.com bedes du altid returnere original æsken, varemærke tags, original manualer, certifikater og garantibeviser med. Det er vigtigt for værdien af vores varer at alt som modtaget i forsendelsen kommer med retur i samme stand, hvis du vil være sikker på at kunne få de fulde beløb retur. Eneste undtagelse er, hvis du får andet at vide af vores kundeservice.

HUSK at indpakning skal beskytte varen under transporten og kunne holde til at varen kommer sikkert frem!

Bemærk! Returvarer sendt pr. efterkrav til os vil blive nægtet modtaget.

Casual-gold.com vil hurtigst ved modtagelsen af din ombytning kreditere det returnerede og evt. overskydende betaling vil hurtigst blive tilbageført på det samme kredit- eller debitkort, der blev brugt ved bestillingen. Du kan også vælge at vi skal overføre pengene til en selvvalgt bankkonto, men dette kan tage 2-3 hverdage ekstra.

Ekspedition af en returnering kan tage op til 7 dage, men vi gør vores bedste for at gøre det hurtigst muligt. Bruger du Mastercard som betaling, skal du være opmærksom på at selvom du fortryder, så kan pengene være spæret på din konto i op til 30 dage. Er du i tvivl, så kontakt gerne vores kundeservice via e-mail eller på telefon.

9. FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Hos Casual-gold.com ser vi gerne, at det vi leverer til vores kunder, er 100% tilfredsstillende. Er det ikke det, så fortvivl ikke! Når du køber en vare hos Casual-gold.com, har du altid 14 dage fra modtagelse til at fortryde dit køb og vi giver også pengene retur. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Er tiden løbet fra dig og de 14 dage er overskredet, men varen stadig er ubrugt og i ny stand, og du har fortrudt dit køb, så kontakt vores kundeservice, så finder vi helt sikkert en løsning, som gør dig glad.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@casualgold.dk.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

10. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Casual-gold.com yder 24 måneders reklamationsret på alle deres produkter. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returnering ved reparation/reklamation: 
Casual-gold.com forbeholder sig retten til at få defekte varer efterset og evt. repareret hos importørens, producentens eller vores egen reparatør for vurdering om reklamationen er berettiget. Udgifter ved disse eftersyn afholder Casual-gold.com, som sætter en ære i at sikre at alle vores produkter holder en høj kvalitetstandard og skulle der imod forventninger ske noget med vores varer, så beder vi dig venligst rette henvendelse til os hurtigst muligt før du returnerer varen.

 

11. NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 8-10 gange årligt modtage et nyhedsbrev pr. mail, med nye mærker, produkter og tilbud fra Casual-gold.com. Det vil altid være nemt og hurtigt at afmelde sig vores nyhedsbreve igen via et link i bunden af hvert nyhedsbrev, hvor du kan klikke og dermed automatisk blive afmeldt nyhedsbrevet. Casual-gold.com garanterer dig, at dine oplysninger og e-mail adresse du oplyser for at vi kan sende dig vores nyhedsbrev, ikke vil blive brugt til andre formål eller overgivet til tredje person.

12. GENERELLE OPLYSNINGER OM
CASUAL-GOLD.COM

 • Casual Gold er et personlig eget firma.
 • CVR- nummer: 35 78 00 4
 • Etableringsår: 2021
 • Adresse: Edwin Rahrs Vej 32, 28C – 8220 Brabrand
 • Telefonnummer: +45 28 59 72 92
 • E-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk
 • Bankforbindelse:
  Danske Bank (Business One) – Konto: 3409 13733600 – IBAN: DK02 3000 0013 7336 00 – Swift: DABADKK

13. COOKIES OG PERSONDATAPOLITIK

Vi registrerer ikke personlige oplysninger om de besøgendes færden på Casual-gold.com. Vi bruger dog Google analytics for anonymt at spore vores kunders tilfredshed og hvordan vi kan forbedre os.

Brug af cookies:
Casual-gold.com anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for bedre at tilpasse vores indhold og varer. Skulle du som kunder være nervøse for cookies på din PC, så kan du fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout I f.eks Internet Explore kan man gå ind i menuen “Funktioner” – “Internetindstillinger” – “Slet cookies”, for at slette alle spor fra sin færden på nettet.

Persondatapolitik:
I forbindelse med ordreafgivelse beder vi om personlige oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at sikre korrekt levering af de bestilte varer (navn, adresse, e-mail og tlf. nummer). Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Casual-gold.com gemmer dine oplysninger forsvarligt i firmaet på PC’er og i programmer med forskellige adgangs begrænsninger udelukkende til brug for vores regnskaber og som dokumentation for salget.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Dine persondata bliver opbevaret i minimum 5 år, som er krævet i bogføringsloven og vil ikke blive misbrugt til markedsføring. Casual-gold.com opbevarer ingen oplysninger om kortnumre eller kontonumre ifb. med køb med Dankort eller andre betalingskort. Alle kort betalinger afvikles via en krypteret, sikker forbindelse for at sikre kortholderen mod misbrug.

Personer der tilmelder sig vores nyhedsbrev registreres med navn og e-mail adresse. Disse oplysninger gemmes og bruges kun ifb. med udsendelse af nyhedsbreve. Casual-gold.com opbevarer alle de registrerede data fortroligt.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse med en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Er der noget du er i tvivl om – er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk

14. ANSVARSFRASKRIVELSE & FORBEHOLD

Casual-gold.com kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger den danske lovgivning.

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – ec.europa.eu/odr

Casual Gold er et personligt ejet firma.

CVR- nummer: 35 78 00 41

Etableringsår: 2021

Adresse: 
Edwin Rahrs Vej 32, 28C
8220 Brabrand
Danmark

Telefonnummer: +45 28 59 72 92
E-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk

Bankforbindelse: Danske Bank (Business One) – Konto: 3409 13733600 – IBAN: DK02 3000 0013 7336 00 – Swift: DABADKK

Udstilling af varer på netbutikken er ikke et tilbud, men en opfordring til at gøre tilbud. Der er først indgået en bindende aftale, når du modtager en ordrebekræftelse. 

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr.
fra den 1. marts 2024

I forbindelse med Nationalbankens hjemkaldelse af 1.000-kronesedlerne valgte erhvervsministeren at fremsætte forslag om, at kontantforbudsgrænsen skal nedsættes til 15.000 kroner.
 
Formålet er, ifølge erhvervsministeren, at styrke værnet mod hvidvask gennem erhvervslivet, herunder navnlig gennem detailhandlen.
 
Det er erhvervsministeren forventning, at navnlig detailhandlende med varer med høj værdi vil være i forhøjet risiko for at blive misbrugt til hvidvask af penge og ved at nedsætte forbuddet til 15.000 kr. forventer ministeren, at man kan mindske risikoen for at 1.000-kronesedler, der er forbundet med kriminel aktivitet, bliver sat i cirkulation i detailhandelen.
 
Det betyder de nye regler
 
 • Fra og med fredag den 1. marts 2024 vil det være ulovligt at modtage mere end 14.999,50 kr. i kontanter, hvad enten betalingen sker på én gang eller som flere betalinger, der er eller ser ud til at være indbyrdes forbundet.
 • Det er lovligt at udbetale mere end 14.999,50 kr. i kontanter til privatpersoner.
 • Overtrædelse af kontantforbuddet i hvidvaskloven straffes med bøde, der for hver lovovertrædelse som udgangspunkt udgør 25 % af det beløb over beløbsgrænsen, der er modtaget, dog mindst 10.000 kr. pr. overtrædelse.
 
Forslaget blev vedtaget af Folketinget den 22. februar 2024 og træder i kraft den 1. marts 2024.
 
 • 1. Bestilling
 • 2. Priser
 • 3. Prisgaranti
 • 4. Sikkerhed
 • 5. Betaling
 • 6. Leveringsbetingelser & fragt
 • 7. Leveringstider
 • 8. Ombytningsret
 • 9. Fortrydelsesret
 • 10. Reklamationsret
 • 11. Nyhedsbrev
 • 12. Generelle oplysninger om Houmann.dk
 • 13. Cookies og persondata politik
 • 14. Ansvarsfraskrivelse & forbehold

1. BESTILLING PÅ CASUAL-GOLD.COM

En juridisk bindende aftale mellem dig og Casual-gold.com er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Casual-gold.com berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på casual-gold.com, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Casual-gold.com.

 

GUIDE: SÅDAN FORETAGER DU ET KØB PÅ CASUAL-GOLD.COM

Hos Casual-gold.com har vi gjort vores bedste, for at det skal være så nemt som muligt at søge rundt i vores varer, finde, sammenligne og bestille de varer der falder bedst i smag. Her er en kort instruktion i hvordan et køb kan forløbe på  Casual-gold.com.

 1. Søg efter det eller de varer som du ønsker. På vores webshops er varerne delt ind i grupper, så det er nemt at finde det man leder efter.
 2. Når du finder en varer du kan lide, har du mulighed for at trykke på ”Info” for at læse flere detaljer om den. Her ser du også vores forventet leveringstid på varen.
 3. Er varen en du gerne vil købe eller gemme til senere sammenligning, kan det ligges i din personlige indkøbs kurv ved at trykke ”Køb” – og du kan herefter kikke videre. Du køber ikke noget før du har udfyldt navn, adresse og har accepteret vores betingelser.
 4. Når du er færdig med at kikke på vores mange dejlige varer kan du se indholdet i din personlige ”Indkøbskurv” ved at klikke på den oppe til højre i shoppen.
 5. Nu har du en oversigt over de varer du har udvalgt og her er mulighed for at sammenligne og igen læse nærmere om de enkelte varer – evt. fjerne eller tilføje flere.
 6. Når du er tilfreds med det du har fundet vælg så ”Gå til bestilling”.
 7. Indtast dit navn og adresse, så vi kan sende dig varerne.
 8. Skal pakken leveres et andet sted end faktureringsadressen – f.eks. dit arbejde, for at undgå at skulle hente pakken på posthuset – så sæt hak i feltet med ”alternativ adresse” og udfyld navn og adresse på den alternative adresse, hvor du ønsker pakken leveret på. Tryk herefter ”Videre”.
 9. Du skal du nu vælge Betalingsmetode og Forsendelsesmetode. Vælg herefter “Videre”.
 10. Du får nu en oversigt over dine køb samt den samlede pris. Bemærk at Casual-gold.com ikke ligger gebyr på dine køb og du kan altid vælge gratis levering.
 11. Du bliver nu bedt om at læse og acceptere vores forretningsbetingelser – de samme du finder herunder. Vores forretningsbetingelser åbner i en ny fane og kan du acceptere disse, går du en fane tilbage og vælger “Godkend ordre”
 12. Kreditkortoplysninger indtastes og vælg “Godkend”.

Alle dine kreditkort oplysninger bliver kun sendt til PBS /NETS via en sikker og krypteret SLL forbindelse. Casual-gold.com og deres medarbejdere vil aldrig kunne se dine kort informationer og vi vil heller aldrig kunne hæve større beløb end du har accepteret.

Du ser nu en midlertidig ordrebekræftelse, som vi anbefaler du gemmer eller printer ud – en kopi sendes med det samme til den email konto du har opgivet ved bestillingen. Casual-gold.com bekræfter endeligt din bestilling hurtigst indenfor de næste 24 timer, med en endelig indikation om vores forventet leveringstid, dog kan vil du opleve med varer der ligger på eget lager og vi kan sende på første hverdag efter bestilling, ikke vil blive bekræftet, men bare afsendt. Når varen sendes af sted modtager du endnu en e-mail om at varen er på vej, sammen med et trackingnummer, med en vejledning om hvordan du kan følge varen på sin vej. Den endelige faktura fremsendes sammen med varen.
MODTAGER DU IKKE DISSE MAILS, SÅ VENLIGST CHECK DIT SPAMFILTER, DA VI OPLEVER AT EN DEL KUNDER FINDE DEM DER!

Når min bestilling er gennemført – kan jeg så nå at tilføje flere varer til samme ordre? Nej, men du kan i næste ordre, i ”bemærkningsfeltet”, skrive at denne ordre skal sendes sammen med din tidligere ordre – oplys venligst ordrenummer

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget ved vores varer – eller finder du ikke lige det du søger i vores webshops, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til vores kundeservice alle dage mellem kl. 09.00 og kl. 18.00 eller sende os en mail på info@casualgold.dk. Vi bestræber os på at svare alle mails indenfor 24 timer.

2. PRISER

Priserne på Casual-gold.com er oplyst inklusiv 25% dansk moms og afgifter. Priserne på Casual-gold.com er ved levering i EU-lande inklusiv 25% moms og afgifter. Casual-gold.com er ikke ansvarlig for eventuelle lokale told og afgifter på vores varer.

3. PRISGARANTI

Hos Casual-gold.com vil vi altid sikre vores kunder får den bedste handel og dermed de bedste priser. Så finder du den samme varer til en billigere pris i en anden butik, så matcher Casual-gold.com gerne denne pris.

De eneste krav vi har til denne prisgaranti er at varen du finder, er fra en Dansk detailbutik eller internetbutik, der er underlagt samme danske regler for moms, told og forbrugerbeskyttelse, som Casual-gold.com er underlagt.
Varen skal have nøjagtig samme design, producent, kvalitet, størrelse og lødighed. Prisgarantien gælder kun for reelt tilgængelige varer og gælder dermed ikke kø-tilbud, begrænsede antal/tid, lagertilbud eller tilbud der kræver medlemskab af en indkøbsforening eller nogen form for specielbetaling for at få adgang til tilbuddet.

Vores prisgaranti gælder op til 8 dage efter dit køb og det eneste du skal gøre, er at kontakte vores kundeservice med et link, skærmprint, annonceudklip eller anden form for håndgribelig bevis på prisen.

Er du i tvivl om den pris du har set, vil blive accepteret – så send den endelig ind, da alle henvendelser vil blive taget alvorligt!

4. SIKKERHED

Casual-gold.com bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem din Internetbrowser og betalingsserveren i vores tilfælde NETS / PBS. Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektroniskhandel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

5. BETALING

På Casual-gold.com kan du betale med de mest almindelige danske og internationale betalingskort, som Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, PayPal m.m. Vi tager ikke kortgebyrer. Det er også muligt at betale via en bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Køb nu, betal senere med Viabill
ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling.

Casual-gold.com hæver først beløbet på din konto, når vi sender varerne. Ved betaling med MasterCard, Eurocard eller Diners kommer dit køb automatisk til at figurere på dit næste kontoudtog fra kortudstederen – på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort. Betaler du med et debetkort, skal du sørger for at dækning for beløbet, står til rådighed på kontoen til vi trækker vores betaling – dvs til vi når vi sender. Casual-gold.com kan aldrig trække et større beløb end det, du har godkendt ved købet, men vi kan godt ændre beløbet ned.

Er der ikke dækning på kortet når vi har dine varer klar til afsendelse og dermed trækker betalingen, så vil varerne blive stoppet hos transportøren og returneret. Vores kunde service vil kontakte dig, for at finde løsningen på problemet.

Når du bruger betalingskort Casual-gold.com er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, hvis du ikke har modtaget varen. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/PBS, der kan læse dem. Hverken Casual-gold.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

ALLE FORSØG PÅ MISBRUG AF KREDITKORT ELLER ANDET FORSØG PÅ SVINDEL MOD CASUAL-GOLD.COM VIL BLIVE POLITIMELDT.

6. LEVERINGSBETINGELSER & FRAGT

På Casual-gold.com kan du, på alle bestillinger, vælge din ordre frit leveret til hele verden.

7. LEVERINGSTIDER

Vi bestræber os på at få alle lagervarer afsendt, samme dag, som vi modtager bestillingen. Danmark: ca. 2-4 hverdage Sverige & Norge: ca. 4-7 hverdage Øvrige EU, Island, Færøerne & Grønland: ca. 5-10 hverdage

Leveringstiderne kan variere fra land til land og er gældende fra Casual-gold.com har overgivet bestillingen til transportøren.

8. OMBYTNINGSRET

Hos Casual-gold.com ser vi gerne at det vi levere til vores kunder er 100% tilfredsstillende, er det ikke det, så fortvivl ikke! Når du køber noget hos Casual-gold.com, så har du altid minimum 14 dage fra købsdato til at bytte eller levere tilbage og dine penge kan du altid få igen. 

Er tiden løbet fra dig og de 14 dage er overskredet, men varen stadig er ubrugt og i ny stand, og du har fortrudt dit køb, så kontakt vores kundeservice, så finder vi helt sikkert en løsning, som gør dig glad.

Hvad med fragten?
Du står selv for udgiften og ansvaret for returneringen. Vi mener at almindelig brevpost er sikker nok til varer med værdi under 500,- kr., men ønsker du kvittering for at vi har modtaget den og sikkerhed for at få erstatning, hvis varen forsvinder undervejs, anbefaler vi at du returnere med pakkepost eller som anbefalet post. 

Hvad skal med retur?
Når du returnerer noget købt hos Casual-gold.com bedes du altid returnere original æsken, varemærke tags, original manualer, certifikater og garantibeviser med. Det er vigtigt for værdien af vores varer at alt som modtaget i forsendelsen kommer med retur i samme stand, hvis du vil være sikker på at kunne få de fulde beløb retur. Eneste undtagelse er, hvis du får andet at vide af vores kundeservice.

HUSK at indpakning skal beskytte varen under transporten og kunne holde til at varen kommer sikkert frem!

Bemærk! Returvarer sendt pr. efterkrav til os vil blive nægtet modtaget.

Casual-gold.com vil hurtigst ved modtagelsen af din ombytning kreditere det returnerede og evt. overskydende betaling vil hurtigst blive tilbageført på det samme kredit- eller debitkort, der blev brugt ved bestillingen. Du kan også vælge at vi skal overføre pengene til en selvvalgt bankkonto, men dette kan tage 2-3 hverdage ekstra.

Ekspedition af en returnering kan tage op til 7 dage, men vi gør vores bedste for at gøre det hurtigst muligt. Bruger du Mastercard som betaling, skal du være opmærksom på at selvom du fortryder, så kan pengene være spæret på din konto i op til 30 dage. Er du i tvivl, så kontakt gerne vores kundeservice via e-mail eller på telefon.

9. FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Hos Casual-gold.com ser vi gerne, at det vi leverer til vores kunder, er 100% tilfredsstillende. Er det ikke det, så fortvivl ikke! Når du køber en vare hos Casual-gold.com, har du altid minimum 14 dage fra modtagelse til at fortryde dit køb og vi giver også pengene retur. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Er tiden løbet fra dig og de 14 dage er overskredet, men varen stadig er ubrugt og i ny stand, og du har fortrudt dit køb, så kontakt vores kundeservice, så finder vi helt sikkert en løsning, som gør dig glad.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@casualgold.dk.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

10. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Casual-gold.com yder 24 måneders reklamationsret på alle deres produkter. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returnering ved reparation/reklamation: 
Casual-gold.com forbeholder sig retten til at få defekte varer efterset og evt. repareret hos importørens, producentens eller vores egen reparatør for vurdering om reklamationen er berettiget. Udgifter ved disse eftersyn afholder Casual-gold.com, som sætter en ære i at sikre at alle vores produkter holder en høj kvalitetstandard og skulle der imod forventninger ske noget med vores varer, så beder vi dig venligst rette henvendelse til os hurtigst muligt før du returnerer varen.

 

11. NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 8-10 gange årligt modtage et nyhedsbrev pr. mail, med nye mærker, produkter og tilbud fra Casual-gold.com. Det vil altid være nemt og hurtigt at afmelde sig vores nyhedsbreve igen via et link i bunden af hvert nyhedsbrev, hvor du kan klikke og dermed automatisk blive afmeldt nyhedsbrevet. Casual-gold.com garanterer dig, at dine oplysninger og e-mail adresse du oplyser for at vi kan sende dig vores nyhedsbrev, ikke vil blive brugt til andre formål eller overgivet til tredje person.

12. GENERELLE OPLYSNINGER OM CASUAL-GOLD.COM

 • Casual Gold er et personlig eget firma.
 • CVR- nummer: 35 78 00 4
 • Etableringsår: 2021
 • Adresse: Edwin Rahrs Vej 32, 28C – 8220 Brabrand
 • Telefonnummer: +45 28 59 72 92
 • E-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk
 • Bankforbindelse:
  Danske Bank (Business One) – Konto: 3409 13733600 – IBAN: DK02 3000 0013 7336 00 – Swift: DABADKK

13. COOKIES OG PERSONDATAPOLITIK

Vi registrerer ikke personlige oplysninger om de besøgendes færden på Casual-gold.com. Vi bruger dog Google analytics for anonymt at spore vores kunders tilfredshed og hvordan vi kan forbedre os.

Brug af cookies:
Casual-gold.com anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for bedre at tilpasse vores indhold og varer. Skulle du som kunder være nervøse for cookies på din PC, så kan du fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout I f.eks Internet Explore kan man gå ind i menuen “Funktioner” – “Internetindstillinger” – “Slet cookies”, for at slette alle spor fra sin færden på nettet.

Persondatapolitik:
I forbindelse med ordreafgivelse beder vi om personlige oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at sikre korrekt levering af de bestilte varer (navn, adresse, e-mail og tlf. nummer). Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Casual-gold.com gemmer dine oplysninger forsvarligt i firmaet på PC’er og i programmer med forskellige adgangs begrænsninger udelukkende til brug for vores regnskaber og som dokumentation for salget.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Dine persondata bliver opbevaret i minimum 5 år, som er krævet i bogføringsloven og vil ikke blive misbrugt til markedsføring. Casual-gold.com opbevarer ingen oplysninger om kortnumre eller kontonumre ifb. med køb med Dankort eller andre betalingskort. Alle kort betalinger afvikles via en krypteret, sikker forbindelse for at sikre kortholderen mod misbrug.

Personer der tilmelder sig vores nyhedsbrev registreres med navn og e-mail adresse. Disse oplysninger gemmes og bruges kun ifb. med udsendelse af nyhedsbreve. Casual-gold.com opbevarer alle de registrerede data fortroligt.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse med en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Er der noget du er i tvivl om – er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk

14. ANSVARSFRASKRIVELSE & FORBEHOLD

Casual-gold.com kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger den danske lovgivning.

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – ec.europa.eu/odr

Casual Gold er et personligt ejet firma.

CVR- nummer: 35 78 00 41

Etableringsår: 2021

Adresse: 
Edwin Rahrs Vej 32, 28C
8220 Brabrand
Danmark

Telefonnummer: +45 28 59 72 92
E-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk

Bankforbindelse: Danske Bank (Business One) – Konto: 3409 13733600 – IBAN: DK02 3000 0013 7336 00 – Swift: DABADKK

Udstilling af varer på netbutikken er ikke et tilbud, men en opfordring til at gøre tilbud. Der er først indgået en bindende aftale, når du modtager en ordrebekræftelse. 

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr.
fra den 1. marts 2024

I forbindelse med Nationalbankens hjemkaldelse af 1.000-kronesedlerne valgte erhvervsministeren at fremsætte forslag om, at kontantforbudsgrænsen skal nedsættes til 15.000 kroner.
 
Formålet er, ifølge erhvervsministeren, at styrke værnet mod hvidvask gennem erhvervslivet, herunder navnlig gennem detailhandlen.
 
Det er erhvervsministeren forventning, at navnlig detailhandlende med varer med høj værdi vil være i forhøjet risiko for at blive misbrugt til hvidvask af penge og ved at nedsætte forbuddet til 15.000 kr. forventer ministeren, at man kan mindske risikoen for at 1.000-kronesedler, der er forbundet med kriminel aktivitet, bliver sat i cirkulation i detailhandelen.
 
Det betyder de nye regler
 
 • Fra og med fredag den 1. marts 2024 vil det være ulovligt at modtage mere end 14.999,50 kr. i kontanter, hvad enten betalingen sker på én gang eller som flere betalinger, der er eller ser ud til at være indbyrdes forbundet.
 • Det er lovligt at udbetale mere end 14.999,50 kr. i kontanter til privatpersoner.
 • Overtrædelse af kontantforbuddet i hvidvaskloven straffes med bøde, der for hver lovovertrædelse som udgangspunkt udgør 25 % af det beløb over beløbsgrænsen, der er modtaget, dog mindst 10.000 kr. pr. overtrædelse.
 
Forslaget blev vedtaget af Folketinget den 22. februar 2024 og træder i kraft den 1. marts 2024.
 
 • 1. Bestilling
 • 2. Priser
 • 3. Prisgaranti
 • 4. Sikkerhed
 • 5. Betaling
 • 6. Leveringsbetingelser & fragt
 • 7. Leveringstider
 • 8. Ombytningsret
 • 9. Fortrydelsesret
 • 10. Reklamationsret
 • 11. Nyhedsbrev
 • 12. Generelle oplysninger om Houmann.dk
 • 13. Cookies og persondata politik
 • 14. Ansvarsfraskrivelse & forbehold

1. BESTILLING PÅ CASUAL-GOLD.COM

En juridisk bindende aftale mellem dig og Casual-gold.com er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Casual-gold.com berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på casual-gold.com, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Casual-gold.com.

 

GUIDE: SÅDAN FORETAGER DU ET KØB PÅ CASUAL-GOLD.COM

Hos Casual-gold.com har vi gjort vores bedste, for at det skal være så nemt som muligt at søge rundt i vores varer, finde, sammenligne og bestille de varer der falder bedst i smag. Her er en kort instruktion i hvordan et køb kan forløbe på  Casual-gold.com.

 1. Søg efter det eller de varer som du ønsker. På vores webshops er varerne delt ind i grupper, så det er nemt at finde det man leder efter.
 2. Når du finder en varer du kan lide, har du mulighed for at trykke på ”Info” for at læse flere detaljer om den. Her ser du også vores forventet leveringstid på varen.
 3. Er varen en du gerne vil købe eller gemme til senere sammenligning, kan det ligges i din personlige indkøbs kurv ved at trykke ”Køb” – og du kan herefter kikke videre. Du køber ikke noget før du har udfyldt navn, adresse og har accepteret vores betingelser.
 4. Når du er færdig med at kikke på vores mange dejlige varer kan du se indholdet i din personlige ”Indkøbskurv” ved at klikke på den oppe til højre i shoppen.
 5. Nu har du en oversigt over de varer du har udvalgt og her er mulighed for at sammenligne og igen læse nærmere om de enkelte varer – evt. fjerne eller tilføje flere.
 6. Når du er tilfreds med det du har fundet vælg så ”Gå til bestilling”.
 7. Indtast dit navn og adresse, så vi kan sende dig varerne.
 8. Skal pakken leveres et andet sted end faktureringsadressen – f.eks. dit arbejde, for at undgå at skulle hente pakken på posthuset – så sæt hak i feltet med ”alternativ adresse” og udfyld navn og adresse på den alternative adresse, hvor du ønsker pakken leveret på. Tryk herefter ”Videre”.
 9. Du skal du nu vælge Betalingsmetode og Forsendelsesmetode. Vælg herefter “Videre”.
 10. Du får nu en oversigt over dine køb samt den samlede pris. Bemærk at Casual-gold.com ikke ligger gebyr på dine køb og du kan altid vælge gratis levering.
 11. Du bliver nu bedt om at læse og acceptere vores forretningsbetingelser – de samme du finder herunder. Vores forretningsbetingelser åbner i en ny fane og kan du acceptere disse, går du en fane tilbage og vælger “Godkend ordre”
 12. Kreditkortoplysninger indtastes og vælg “Godkend”.

Alle dine kreditkort oplysninger bliver kun sendt til PBS /NETS via en sikker og krypteret SLL forbindelse. Casual-gold.com og deres medarbejdere vil aldrig kunne se dine kort informationer og vi vil heller aldrig kunne hæve større beløb end du har accepteret.

Du ser nu en midlertidig ordrebekræftelse, som vi anbefaler du gemmer eller printer ud – en kopi sendes med det samme til den email konto du har opgivet ved bestillingen. Casual-gold.com bekræfter endeligt din bestilling hurtigst indenfor de næste 24 timer, med en endelig indikation om vores forventet leveringstid, dog kan vil du opleve med varer der ligger på eget lager og vi kan sende på første hverdag efter bestilling, ikke vil blive bekræftet, men bare afsendt. Når varen sendes af sted modtager du endnu en e-mail om at varen er på vej, sammen med et trackingnummer, med en vejledning om hvordan du kan følge varen på sin vej. Den endelige faktura fremsendes sammen med varen.
MODTAGER DU IKKE DISSE MAILS, SÅ VENLIGST CHECK DIT SPAMFILTER, DA VI OPLEVER AT EN DEL KUNDER FINDE DEM DER!

Når min bestilling er gennemført – kan jeg så nå at tilføje flere varer til samme ordre? Nej, men du kan i næste ordre, i ”bemærkningsfeltet”, skrive at denne ordre skal sendes sammen med din tidligere ordre – oplys venligst ordrenummer

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget ved vores varer – eller finder du ikke lige det du søger i vores webshops, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til vores kundeservice alle dage mellem kl. 09.00 og kl. 18.00 eller sende os en mail på info@casualgold.dk. Vi bestræber os på at svare alle mails indenfor 24 timer.

2. PRISER

Priserne på Casual-gold.com er oplyst inklusiv 25% dansk moms og afgifter. Priserne på Casual-gold.com er ved levering i EU-lande inklusiv 25% moms og afgifter. Casual-gold.com er ikke ansvarlig for eventuelle lokale told og afgifter på vores varer.

3. PRISGARANTI

Hos Casual-gold.com vil vi altid sikre vores kunder får den bedste handel og dermed de bedste priser. Så finder du den samme varer til en billigere pris i en anden butik, så matcher Casual-gold.com gerne denne pris.

De eneste krav vi har til denne prisgaranti er at varen du finder, er fra en Dansk detailbutik eller internetbutik, der er underlagt samme danske regler for moms, told og forbrugerbeskyttelse, som Casual-gold.com er underlagt.
Varen skal have nøjagtig samme design, producent, kvalitet, størrelse og lødighed. Prisgarantien gælder kun for reelt tilgængelige varer og gælder dermed ikke kø-tilbud, begrænsede antal/tid, lagertilbud eller tilbud der kræver medlemskab af en indkøbsforening eller nogen form for specielbetaling for at få adgang til tilbuddet.

Vores prisgaranti gælder op til 8 dage efter dit køb og det eneste du skal gøre, er at kontakte vores kundeservice med et link, skærmprint, annonceudklip eller anden form for håndgribelig bevis på prisen.

Er du i tvivl om den pris du har set, vil blive accepteret – så send den endelig ind, da alle henvendelser vil blive taget alvorligt!

4. SIKKERHED

Casual-gold.com bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem din Internetbrowser og betalingsserveren i vores tilfælde NETS / PBS. Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektroniskhandel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

5. BETALING

På Casual-gold.com kan du betale med de mest almindelige danske og internationale betalingskort, som Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, PayPal m.m. Vi tager ikke kortgebyrer. Det er også muligt at betale via en bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Køb nu, betal senere med Viabill
ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling.

Casual-gold.com hæver først beløbet på din konto, når vi sender varerne. Ved betaling med MasterCard, Eurocard eller Diners kommer dit køb automatisk til at figurere på dit næste kontoudtog fra kortudstederen – på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort. Betaler du med et debetkort, skal du sørger for at dækning for beløbet, står til rådighed på kontoen til vi trækker vores betaling – dvs til vi når vi sender. Casual-gold.com kan aldrig trække et større beløb end det, du har godkendt ved købet, men vi kan godt ændre beløbet ned.

Er der ikke dækning på kortet når vi har dine varer klar til afsendelse og dermed trækker betalingen, så vil varerne blive stoppet hos transportøren og returneret. Vores kunde service vil kontakte dig, for at finde løsningen på problemet.

Når du bruger betalingskort Casual-gold.com er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, hvis du ikke har modtaget varen. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/PBS, der kan læse dem. Hverken Casual-gold.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

ALLE FORSØG PÅ MISBRUG AF KREDITKORT ELLER ANDET FORSØG PÅ SVINDEL MOD CASUAL-GOLD.COM VIL BLIVE POLITIMELDT.

6. LEVERINGSBETINGELSER & FRAGT

På Casual-gold.com kan du, på alle bestillinger, vælge din ordre frit leveret til hele verden.

7. LEVERINGSTIDER

Vi bestræber os på at få alle lagervarer afsendt, samme dag, som vi modtager bestillingen. Danmark: ca. 2-4 hverdage Sverige & Norge: ca. 4-7 hverdage Øvrige EU, Island, Færøerne & Grønland: ca. 5-10 hverdage

Leveringstiderne kan variere fra land til land og er gældende fra Casual-gold.com har overgivet bestillingen til transportøren.

8. OMBYTNINGSRET

Hos Casual-gold.com ser vi gerne at det vi levere til vores kunder er 100% tilfredsstillende, er det ikke det, så fortvivl ikke! Når du køber noget hos Casual-gold.com, så har du altid minimum 14 dage fra købsdato til at bytte eller levere tilbage og dine penge kan du altid få igen. 

Er tiden løbet fra dig og de 14 dage er overskredet, men varen stadig er ubrugt og i ny stand, og du har fortrudt dit køb, så kontakt vores kundeservice, så finder vi helt sikkert en løsning, som gør dig glad.

Hvad med fragten?
Du står selv for udgiften og ansvaret for returneringen. Vi mener at almindelig brevpost er sikker nok til varer med værdi under 500,- kr., men ønsker du kvittering for at vi har modtaget den og sikkerhed for at få erstatning, hvis varen forsvinder undervejs, anbefaler vi at du returnere med pakkepost eller som anbefalet post. 

Hvad skal med retur?
Når du returnerer noget købt hos Casual-gold.com bedes du altid returnere original æsken, varemærke tags, original manualer, certifikater og garantibeviser med. Det er vigtigt for værdien af vores varer at alt som modtaget i forsendelsen kommer med retur i samme stand, hvis du vil være sikker på at kunne få de fulde beløb retur. Eneste undtagelse er, hvis du får andet at vide af vores kundeservice.

HUSK at indpakning skal beskytte varen under transporten og kunne holde til at varen kommer sikkert frem!

Bemærk! Returvarer sendt pr. efterkrav til os vil blive nægtet modtaget.

Casual-gold.com vil hurtigst ved modtagelsen af din ombytning kreditere det returnerede og evt. overskydende betaling vil hurtigst blive tilbageført på det samme kredit- eller debitkort, der blev brugt ved bestillingen. Du kan også vælge at vi skal overføre pengene til en selvvalgt bankkonto, men dette kan tage 2-3 hverdage ekstra.

Ekspedition af en returnering kan tage op til 7 dage, men vi gør vores bedste for at gøre det hurtigst muligt. Bruger du Mastercard som betaling, skal du være opmærksom på at selvom du fortryder, så kan pengene være spæret på din konto i op til 30 dage. Er du i tvivl, så kontakt gerne vores kundeservice via e-mail eller på telefon.

9. FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Hos Casual-gold.com ser vi gerne, at det vi leverer til vores kunder, er 100% tilfredsstillende. Er det ikke det, så fortvivl ikke! Når du køber en vare hos Casual-gold.com, har du altid minimum 14 dage fra modtagelse til at fortryde dit køb og vi giver også pengene retur. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Er tiden løbet fra dig og de 14 dage er overskredet, men varen stadig er ubrugt og i ny stand, og du har fortrudt dit køb, så kontakt vores kundeservice, så finder vi helt sikkert en løsning, som gør dig glad.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@casualgold.dk.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

10. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Casual-gold.com yder 24 måneders reklamationsret på alle deres produkter. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returnering ved reparation/reklamation: 
Casual-gold.com forbeholder sig retten til at få defekte varer efterset og evt. repareret hos importørens, producentens eller vores egen reparatør for vurdering om reklamationen er berettiget. Udgifter ved disse eftersyn afholder Casual-gold.com, som sætter en ære i at sikre at alle vores produkter holder en høj kvalitetstandard og skulle der imod forventninger ske noget med vores varer, så beder vi dig venligst rette henvendelse til os hurtigst muligt før du returnerer varen.

 

11. NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 8-10 gange årligt modtage et nyhedsbrev pr. mail, med nye mærker, produkter og tilbud fra Casual-gold.com. Det vil altid være nemt og hurtigt at afmelde sig vores nyhedsbreve igen via et link i bunden af hvert nyhedsbrev, hvor du kan klikke og dermed automatisk blive afmeldt nyhedsbrevet. Casual-gold.com garanterer dig, at dine oplysninger og e-mail adresse du oplyser for at vi kan sende dig vores nyhedsbrev, ikke vil blive brugt til andre formål eller overgivet til tredje person.

12. GENERELLE OPLYSNINGER OM CASUAL-GOLD.COM

 • Casual Gold er et personlig eget firma.
 • CVR- nummer: 35 78 00 4
 • Etableringsår: 2021
 • Adresse: Edwin Rahrs Vej 32, 28C – 8220 Brabrand
 • Telefonnummer: +45 28 59 72 92
 • E-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk
 • Bankforbindelse:
  Danske Bank (Business One) – Konto: 3409 13733600 – IBAN: DK02 3000 0013 7336 00 – Swift: DABADKK

13. COOKIES OG PERSONDATAPOLITIK

Vi registrerer ikke personlige oplysninger om de besøgendes færden på Casual-gold.com. Vi bruger dog Google analytics for anonymt at spore vores kunders tilfredshed og hvordan vi kan forbedre os.

Brug af cookies:
Casual-gold.com anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for bedre at tilpasse vores indhold og varer. Skulle du som kunder være nervøse for cookies på din PC, så kan du fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout I f.eks Internet Explore kan man gå ind i menuen “Funktioner” – “Internetindstillinger” – “Slet cookies”, for at slette alle spor fra sin færden på nettet.

Persondatapolitik:
I forbindelse med ordreafgivelse beder vi om personlige oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at sikre korrekt levering af de bestilte varer (navn, adresse, e-mail og tlf. nummer). Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Casual-gold.com gemmer dine oplysninger forsvarligt i firmaet på PC’er og i programmer med forskellige adgangs begrænsninger udelukkende til brug for vores regnskaber og som dokumentation for salget.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Dine persondata bliver opbevaret i minimum 5 år, som er krævet i bogføringsloven og vil ikke blive misbrugt til markedsføring. Casual-gold.com opbevarer ingen oplysninger om kortnumre eller kontonumre ifb. med køb med Dankort eller andre betalingskort. Alle kort betalinger afvikles via en krypteret, sikker forbindelse for at sikre kortholderen mod misbrug.

Personer der tilmelder sig vores nyhedsbrev registreres med navn og e-mail adresse. Disse oplysninger gemmes og bruges kun ifb. med udsendelse af nyhedsbreve. Casual-gold.com opbevarer alle de registrerede data fortroligt.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse med en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Er der noget du er i tvivl om – er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk

14. ANSVARSFRASKRIVELSE & FORBEHOLD

Casual-gold.com kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger den danske lovgivning.

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – ec.europa.eu/odr

Casual Gold er et personligt ejet firma.

CVR- nummer: 35 78 00 41

Etableringsår: 2021

Adresse: 
Edwin Rahrs Vej 32, 28C
8220 Brabrand
Danmark

Telefonnummer: +45 28 59 72 92
E-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk

Bankforbindelse: Danske Bank (Business One) – Konto: 3409 13733600 – IBAN: DK02 3000 0013 7336 00 – Swift: DABADKK

Udstilling af varer på netbutikken er ikke et tilbud, men en opfordring til at gøre tilbud. Der er først indgået en bindende aftale, når du modtager en ordrebekræftelse. 

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr.
fra den 1. marts 2024

I forbindelse med Nationalbankens hjemkaldelse af 1.000-kronesedlerne valgte erhvervsministeren at fremsætte forslag om, at kontantforbudsgrænsen skal nedsættes til 15.000 kroner.
 
Formålet er, ifølge erhvervsministeren, at styrke værnet mod hvidvask gennem erhvervslivet, herunder navnlig gennem detailhandlen.
 
Det er erhvervsministeren forventning, at navnlig detailhandlende med varer med høj værdi vil være i forhøjet risiko for at blive misbrugt til hvidvask af penge og ved at nedsætte forbuddet til 15.000 kr. forventer ministeren, at man kan mindske risikoen for at 1.000-kronesedler, der er forbundet med kriminel aktivitet, bliver sat i cirkulation i detailhandelen.
 
Det betyder de nye regler
 
 • Fra og med fredag den 1. marts 2024 vil det være ulovligt at modtage mere end 14.999,50 kr. i kontanter, hvad enten betalingen sker på én gang eller som flere betalinger, der er eller ser ud til at være indbyrdes forbundet.
 • Det er lovligt at udbetale mere end 14.999,50 kr. i kontanter til privatpersoner.
 • Overtrædelse af kontantforbuddet i hvidvaskloven straffes med bøde, der for hver lovovertrædelse som udgangspunkt udgør 25 % af det beløb over beløbsgrænsen, der er modtaget, dog mindst 10.000 kr. pr. overtrædelse.
 
Forslaget blev vedtaget af Folketinget den 22. februar 2024 og træder i kraft den 1. marts 2024.
 
 • 1. Bestilling
 • 2. Priser
 • 3. Prisgaranti
 • 4. Sikkerhed
 • 5. Betaling
 • 6. Leveringsbetingelser & fragt
 • 7. Leveringstider
 • 8. Ombytningsret
 • 9. Fortrydelsesret
 • 10. Reklamationsret
 • 11. Nyhedsbrev
 • 12. Generelle oplysninger om Houmann.dk
 • 13. Cookies og persondata politik
 • 14. Ansvarsfraskrivelse & forbehold

1. BESTILLING PÅ CASUAL-GOLD.COM

En juridisk bindende aftale mellem dig og Casual-gold.com er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Casual-gold.com berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på casual-gold.com, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Casual-gold.com.

 

GUIDE: SÅDAN FORETAGER DU ET KØB PÅ CASUAL-GOLD.COM

Hos Casual-gold.com har vi gjort vores bedste, for at det skal være så nemt som muligt at søge rundt i vores varer, finde, sammenligne og bestille de varer der falder bedst i smag. Her er en kort instruktion i hvordan et køb kan forløbe på  Casual-gold.com.

 1. Søg efter det eller de varer som du ønsker. På vores webshops er varerne delt ind i grupper, så det er nemt at finde det man leder efter.
 2. Når du finder en varer du kan lide, har du mulighed for at trykke på ”Info” for at læse flere detaljer om den. Her ser du også vores forventet leveringstid på varen.
 3. Er varen en du gerne vil købe eller gemme til senere sammenligning, kan det ligges i din personlige indkøbs kurv ved at trykke ”Køb” – og du kan herefter kikke videre. Du køber ikke noget før du har udfyldt navn, adresse og har accepteret vores betingelser.
 4. Når du er færdig med at kikke på vores mange dejlige varer kan du se indholdet i din personlige ”Indkøbskurv” ved at klikke på den oppe til højre i shoppen.
 5. Nu har du en oversigt over de varer du har udvalgt og her er mulighed for at sammenligne og igen læse nærmere om de enkelte varer – evt. fjerne eller tilføje flere.
 6. Når du er tilfreds med det du har fundet vælg så ”Gå til bestilling”.
 7. Indtast dit navn og adresse, så vi kan sende dig varerne.
 8. Skal pakken leveres et andet sted end faktureringsadressen – f.eks. dit arbejde, for at undgå at skulle hente pakken på posthuset – så sæt hak i feltet med ”alternativ adresse” og udfyld navn og adresse på den alternative adresse, hvor du ønsker pakken leveret på. Tryk herefter ”Videre”.
 9. Du skal du nu vælge Betalingsmetode og Forsendelsesmetode. Vælg herefter “Videre”.
 10. Du får nu en oversigt over dine køb samt den samlede pris. Bemærk at Casual-gold.com ikke ligger gebyr på dine køb og du kan altid vælge gratis levering.
 11. Du bliver nu bedt om at læse og acceptere vores forretningsbetingelser – de samme du finder herunder. Vores forretningsbetingelser åbner i en ny fane og kan du acceptere disse, går du en fane tilbage og vælger “Godkend ordre”
 12. Kreditkortoplysninger indtastes og vælg “Godkend”.

Alle dine kreditkort oplysninger bliver kun sendt til PBS /NETS via en sikker og krypteret SLL forbindelse. Casual-gold.com og deres medarbejdere vil aldrig kunne se dine kort informationer og vi vil heller aldrig kunne hæve større beløb end du har accepteret.

Du ser nu en midlertidig ordrebekræftelse, som vi anbefaler du gemmer eller printer ud – en kopi sendes med det samme til den email konto du har opgivet ved bestillingen. Casual-gold.com bekræfter endeligt din bestilling hurtigst indenfor de næste 24 timer, med en endelig indikation om vores forventet leveringstid, dog kan vil du opleve med varer der ligger på eget lager og vi kan sende på første hverdag efter bestilling, ikke vil blive bekræftet, men bare afsendt. Når varen sendes af sted modtager du endnu en e-mail om at varen er på vej, sammen med et trackingnummer, med en vejledning om hvordan du kan følge varen på sin vej. Den endelige faktura fremsendes sammen med varen.
MODTAGER DU IKKE DISSE MAILS, SÅ VENLIGST CHECK DIT SPAMFILTER, DA VI OPLEVER AT EN DEL KUNDER FINDE DEM DER!

Når min bestilling er gennemført – kan jeg så nå at tilføje flere varer til samme ordre? Nej, men du kan i næste ordre, i ”bemærkningsfeltet”, skrive at denne ordre skal sendes sammen med din tidligere ordre – oplys venligst ordrenummer

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget ved vores varer – eller finder du ikke lige det du søger i vores webshops, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til vores kundeservice alle dage mellem kl. 09.00 og kl. 18.00 eller sende os en mail på info@casualgold.dk. Vi bestræber os på at svare alle mails indenfor 24 timer.

2. PRISER

Priserne på Casual-gold.com er oplyst inklusiv 25% dansk moms og afgifter. Priserne på Casual-gold.com er ved levering i EU-lande inklusiv 25% moms og afgifter. Casual-gold.com er ikke ansvarlig for eventuelle lokale told og afgifter på vores varer.

3. PRISGARANTI

Hos Casual-gold.com vil vi altid sikre vores kunder får den bedste handel og dermed de bedste priser. Så finder du den samme varer til en billigere pris i en anden butik, så matcher Casual-gold.com gerne denne pris.

De eneste krav vi har til denne prisgaranti er at varen du finder, er fra en Dansk detailbutik eller internetbutik, der er underlagt samme danske regler for moms, told og forbrugerbeskyttelse, som Casual-gold.com er underlagt.
Varen skal have nøjagtig samme design, producent, kvalitet, størrelse og lødighed. Prisgarantien gælder kun for reelt tilgængelige varer og gælder dermed ikke kø-tilbud, begrænsede antal/tid, lagertilbud eller tilbud der kræver medlemskab af en indkøbsforening eller nogen form for specielbetaling for at få adgang til tilbuddet.

Vores prisgaranti gælder op til 8 dage efter dit køb og det eneste du skal gøre, er at kontakte vores kundeservice med et link, skærmprint, annonceudklip eller anden form for håndgribelig bevis på prisen.

Er du i tvivl om den pris du har set, vil blive accepteret – så send den endelig ind, da alle henvendelser vil blive taget alvorligt!

4. SIKKERHED

Casual-gold.com bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem din Internetbrowser og betalingsserveren i vores tilfælde NETS / PBS. Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektroniskhandel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

5. BETALING

På Casual-gold.com kan du betale med de mest almindelige danske og internationale betalingskort, som Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, PayPal m.m. Vi tager ikke kortgebyrer. Det er også muligt at betale via en bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Køb nu, betal senere med Viabill
ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling.

Casual-gold.com hæver først beløbet på din konto, når vi sender varerne. Ved betaling med MasterCard, Eurocard eller Diners kommer dit køb automatisk til at figurere på dit næste kontoudtog fra kortudstederen – på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort. Betaler du med et debetkort, skal du sørger for at dækning for beløbet, står til rådighed på kontoen til vi trækker vores betaling – dvs til vi når vi sender. Casual-gold.com kan aldrig trække et større beløb end det, du har godkendt ved købet, men vi kan godt ændre beløbet ned.

Er der ikke dækning på kortet når vi har dine varer klar til afsendelse og dermed trækker betalingen, så vil varerne blive stoppet hos transportøren og returneret. Vores kunde service vil kontakte dig, for at finde løsningen på problemet.

Når du bruger betalingskort Casual-gold.com er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, hvis du ikke har modtaget varen. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/PBS, der kan læse dem. Hverken Casual-gold.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

ALLE FORSØG PÅ MISBRUG AF KREDITKORT ELLER ANDET FORSØG PÅ SVINDEL MOD CASUAL-GOLD.COM VIL BLIVE POLITIMELDT.

6. LEVERINGSBETINGELSER & FRAGT

På Casual-gold.com kan du, på alle bestillinger, vælge din ordre frit leveret til hele verden.

7. LEVERINGSTIDER

Vi bestræber os på at få alle lagervarer afsendt, samme dag, som vi modtager bestillingen. Danmark: ca. 2-4 hverdage Sverige & Norge: ca. 4-7 hverdage Øvrige EU, Island, Færøerne & Grønland: ca. 5-10 hverdage

Leveringstiderne kan variere fra land til land og er gældende fra Casual-gold.com har overgivet bestillingen til transportøren.

8. OMBYTNINGSRET

Hos Casual-gold.com ser vi gerne at det vi levere til vores kunder er 100% tilfredsstillende, er det ikke det, så fortvivl ikke! Når du køber noget hos Casual-gold.com, så har du altid minimum 14 dage fra købsdato til at bytte eller levere tilbage og dine penge kan du altid få igen. 

Er tiden løbet fra dig og de 14 dage er overskredet, men varen stadig er ubrugt og i ny stand, og du har fortrudt dit køb, så kontakt vores kundeservice, så finder vi helt sikkert en løsning, som gør dig glad.

Hvad med fragten?
Du står selv for udgiften og ansvaret for returneringen. Vi mener at almindelig brevpost er sikker nok til varer med værdi under 500,- kr., men ønsker du kvittering for at vi har modtaget den og sikkerhed for at få erstatning, hvis varen forsvinder undervejs, anbefaler vi at du returnere med pakkepost eller som anbefalet post. 

Hvad skal med retur?
Når du returnerer noget købt hos Casual-gold.com bedes du altid returnere original æsken, varemærke tags, original manualer, certifikater og garantibeviser med. Det er vigtigt for værdien af vores varer at alt som modtaget i forsendelsen kommer med retur i samme stand, hvis du vil være sikker på at kunne få de fulde beløb retur. Eneste undtagelse er, hvis du får andet at vide af vores kundeservice.

HUSK at indpakning skal beskytte varen under transporten og kunne holde til at varen kommer sikkert frem!

Bemærk! Returvarer sendt pr. efterkrav til os vil blive nægtet modtaget.

Casual-gold.com vil hurtigst ved modtagelsen af din ombytning kreditere det returnerede og evt. overskydende betaling vil hurtigst blive tilbageført på det samme kredit- eller debitkort, der blev brugt ved bestillingen. Du kan også vælge at vi skal overføre pengene til en selvvalgt bankkonto, men dette kan tage 2-3 hverdage ekstra.

Ekspedition af en returnering kan tage op til 7 dage, men vi gør vores bedste for at gøre det hurtigst muligt. Bruger du Mastercard som betaling, skal du være opmærksom på at selvom du fortryder, så kan pengene være spæret på din konto i op til 30 dage. Er du i tvivl, så kontakt gerne vores kundeservice via e-mail eller på telefon.

9. FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Hos Casual-gold.com ser vi gerne, at det vi leverer til vores kunder, er 100% tilfredsstillende. Er det ikke det, så fortvivl ikke! Når du køber en vare hos Casual-gold.com, har du altid minimum 14 dage fra modtagelse til at fortryde dit køb og vi giver også pengene retur. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Er tiden løbet fra dig og de 14 dage er overskredet, men varen stadig er ubrugt og i ny stand, og du har fortrudt dit køb, så kontakt vores kundeservice, så finder vi helt sikkert en løsning, som gør dig glad.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@casualgold.dk.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

10. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Casual-gold.com yder 24 måneders reklamationsret på alle deres produkter. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returnering ved reparation/reklamation: 
Casual-gold.com forbeholder sig retten til at få defekte varer efterset og evt. repareret hos importørens, producentens eller vores egen reparatør for vurdering om reklamationen er berettiget. Udgifter ved disse eftersyn afholder Casual-gold.com, som sætter en ære i at sikre at alle vores produkter holder en høj kvalitetstandard og skulle der imod forventninger ske noget med vores varer, så beder vi dig venligst rette henvendelse til os hurtigst muligt før du returnerer varen.

 

11. NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 8-10 gange årligt modtage et nyhedsbrev pr. mail, med nye mærker, produkter og tilbud fra Casual-gold.com. Det vil altid være nemt og hurtigt at afmelde sig vores nyhedsbreve igen via et link i bunden af hvert nyhedsbrev, hvor du kan klikke og dermed automatisk blive afmeldt nyhedsbrevet. Casual-gold.com garanterer dig, at dine oplysninger og e-mail adresse du oplyser for at vi kan sende dig vores nyhedsbrev, ikke vil blive brugt til andre formål eller overgivet til tredje person.

12. GENERELLE OPLYSNINGER OM CASUAL-GOLD.COM

 • Casual Gold er et personlig eget firma.
 • CVR- nummer: 35 78 00 4
 • Etableringsår: 2021
 • Adresse: Edwin Rahrs Vej 32, 28C – 8220 Brabrand
 • Telefonnummer: +45 28 59 72 92
 • E-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk
 • Bankforbindelse:
  Danske Bank (Business One) – Konto: 3409 13733600 – IBAN: DK02 3000 0013 7336 00 – Swift: DABADKK

13. COOKIES OG PERSONDATAPOLITIK

Vi registrerer ikke personlige oplysninger om de besøgendes færden på Casual-gold.com. Vi bruger dog Google analytics for anonymt at spore vores kunders tilfredshed og hvordan vi kan forbedre os.

Brug af cookies:
Casual-gold.com anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for bedre at tilpasse vores indhold og varer. Skulle du som kunder være nervøse for cookies på din PC, så kan du fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout I f.eks Internet Explore kan man gå ind i menuen “Funktioner” – “Internetindstillinger” – “Slet cookies”, for at slette alle spor fra sin færden på nettet.

Persondatapolitik:
I forbindelse med ordreafgivelse beder vi om personlige oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at sikre korrekt levering af de bestilte varer (navn, adresse, e-mail og tlf. nummer). Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Casual-gold.com gemmer dine oplysninger forsvarligt i firmaet på PC’er og i programmer med forskellige adgangs begrænsninger udelukkende til brug for vores regnskaber og som dokumentation for salget.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Dine persondata bliver opbevaret i minimum 5 år, som er krævet i bogføringsloven og vil ikke blive misbrugt til markedsføring. Casual-gold.com opbevarer ingen oplysninger om kortnumre eller kontonumre ifb. med køb med Dankort eller andre betalingskort. Alle kort betalinger afvikles via en krypteret, sikker forbindelse for at sikre kortholderen mod misbrug.

Personer der tilmelder sig vores nyhedsbrev registreres med navn og e-mail adresse. Disse oplysninger gemmes og bruges kun ifb. med udsendelse af nyhedsbreve. Casual-gold.com opbevarer alle de registrerede data fortroligt.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse med en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Er der noget du er i tvivl om – er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@casual-gold.com / info@casualgold.dk

14. ANSVARSFRASKRIVELSE & FORBEHOLD

Casual-gold.com kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger den danske lovgivning.

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – ec.europa.eu/odr